Líbí se mi ten fígl s rýmem vždycky v následující sloce!;-)
Jinak láska je mrcha a dělá si co chce, ale co naplat...
17.09.2009 00:25:00 | Krokodylekx
Zklamani moc boli ale cas vse zahoji, moc pekne napsane, netrap se a rozhledni se co je tady vsude kolem nas krasy.
15.09.2009 23:22:00 | carodejka