Přání
Často se ptáš,
co bych chtěla,
...(?)...
jak jenom říct,
přání smělá...
skromnost není
silnou stránkou,
nevystačíš
se svou bankou,
stříbrem, zlatem
mě nezískáš,
drahou róbou
nezoblíkáš,
krásný kočár
nesháněj,
velké zámky
nestavěj
...(.)...
za to už byl
nejmíň harém
..(!)...
TY nejlepším
jsi mi darem :-)
Přečteno 678x
Tipy 30
Poslední tipující: TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, Matty09, Verena, bromak, kroužek, WAYWARD, jedam, René Vulkán, Roger, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)