PIRÁTSKÁ
Slova
jsou jen
větrolamy
v bouři citů
( mám šeptat SOS ? )
ale z příboje rozkoše
už tě nezachrání
ani
světla majáku
( ani Polárka )
Vlajku na stožár
jsme jaksi
zapomněli vyvěsit
vyčerpáni vášní
( a vestu jsi mi svlékl )
Do láhve ulož
naše souřadnice
ať neztratím se
v proudu času
( jako ostatní ztroskotanci)
Třeba ti ráno uvážu
námořnický uzel
abys nezapomněl
jak něžně mrholí svítání…
Přečteno 398x
Tipy 40
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, vodnař, PANGÁSIUS, susana načeva, CRASH, el viento, Indigo, Kapka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)