Buď ráda za to, co jsi. Kdybys byla hliněná socha s bronzovýma botama, bylo by to horší. Možná.
To jsou ty paralelní vesmíry. Udělej si součet přes historie a uvidíš. Možná ...
17.09.2009 00:08:00 | Zasr. romantik
Tak, tak. Ani ptáčci odpočívajíc na hlavě tě přeci nemohou rozhodit. A už vůbec né jejich bělostné dárky..
16.09.2009 19:12:00 | Sleepwalker