Sladké sny
Sladké sny, lásko má,
chci, abys navždy byl ta jediná.
Co rozbuší mi srdíčko,
když políbí mě na líčko.
Co změní zlý svět v nebeský ráj,
když hladí mých rtů andělský kraj.
Já oddám se Ti celičká,
neb jsem jen Tvá maličká.
A věrnost svou Ti věnuji,
protože naší lásce důvěřuji.
Přečteno 688x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Neldor, susana načeva, Miroslav Možný, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)