Něco mi schází
vítr, co do trávy se opírá
duše, co občas se zpovídá
myšlenka, co slova si ukrývá
touha co nerada umírá
je láska jen myšlenkou na sebe?
či vzpomínkou duhy na nebe?
scházíš,
když odcházíš
odchází naděje
osudy šeptají
nic se neděje
a uvnitř hledám
tvůj úsměv, tvůj hlas
Přečteno 789x
Tipy 23
Poslední tipující: Boscai, spare, Lady L, Weylin, Mraveneček, Mbonita, Simísek, Psavec, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)