Anotace: .
spojím ten žal
a spojím slzy
spojím nás
(ač je to drzý)
na parketu
a nebo v trávě
jestli je chladno
u srdce
právě
slunce zas vychází
paprsek v lese
pochopení cítím
myšlenku na verš
do náruče chytím
(v zasněženém lese)
17.11.2009 00:25:00 | ni.va