jen jsem si uvědomila
Anotace: žít lásku něhu myšlenku dech jedno tělo
Sbírka:
Podoby lásky
jen jsem si uvědomila
že bych to chtěla žít
dávno jsem složila do truhly své rty co toužily po polibcích
přestala žebronit o kousek něhy
slzy se ukryly do pouště hříchu
co vypaloval znamení do srdce co jsi ukřižoval
proč jsem tě nechala
nevím
snad v očekávání zázraku
proměnění
zatím se nekonalo
a ještě žiju
kde ?
ve hvězdách
jako prach
co tulí se k chladným planetám
co spalují ho žárem temnoty
Přečteno 525x
Tipy 25
Poslední tipující: poetická ilona, floreciente, Juraj Hrom, divoska_jaja, Psavec, enigman, Hazentla, hašlerka, Mbonita, al-pacino, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)