Já nepodvedla!!!
Anotace: nemám co bych k tomu mohla napsat
Jak si to vyslovit vůbec mohl,
s city mými si náhle pohl,
udělalo se mi špatně,
vzpomínám na ty dny už matně,
jsem tak mimo že i píšu básně
a můžu snad za to že bylo mi s tebou krásně,
ja ti říkala vždy pravdu jen,
ne pouze večer, ale i v bílý den,
tak proč mi nevěříš co se stalo,
na to se moje srdce ptalo,
věř mi já nepodvedla bych,
i kdyby v létě napadl černý sníh!
Komentáře (0)