bez tebe krvácím
Trhá mi rty to čekání na tvou něhu,
na tu bílou,
avšak zvrácenou v kupce sněhu.
Kalí mi zrak ta jsoucnost bez tebe,
s tebou tak vroucně hřeje,
bez tebe snad ani nezebe.
Ucpává mi aortu ten přetlak emocí,
když hrozí ti chlad,
spojený s nemocí.
Ale když po boku,
býti ti mohu,
volné mám cesty dýchací
a najednou smutek, chlad,
zvolna se do oblak vytrácí.
Přečteno 583x
Tipy 4
Poslední tipující: loverose91, Mbonita, Sweet KiWi
Komentáře (0)