Noc
Ve vánku nočním
na křídlech motýlů
kolébá se hvězda
na srdcích andělů
Hvězdička zářivá
putuje k tobě
hladí tvé tváře
chrání tě proti zlobě
Hvězdička bude svítit
celou noc nad tebou
abys věděl ,
že jsem v srdci s tebou
Tvé rty svými pohladím
vedle tebe se posadím
a budu tě hlídat před černou tmou
která by jen ohrozila duši tvou.
Lehnu si k tobě,
tvé bušící srdce budu mít při sobě
a opatrovat tě budu polibky svými
celou noc,
jejíž minuty se stanou nekonečnými
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)