Anotace: ...a copak je to za řeči...? Nu, jasně, že o mně!!!
i půjčování je důležité, avšak půjčovny všeho druhu nejsou to pravé!! Dokonce ani kniha přečtená z knihovny není to úplně parádní!!! Co myslíš?
Ale fajn replika...orginalitua vtip vždy si velmi považuji!
22.09.2009 18:38:00 | Mirka Hedbávná
Moc děkuji úplně stejným bláznům, kterým ŽIVOBYTÍ není jedno.
Křičím na lesy, protože s Vámi se to ale přenádherně žije!
A kdo nerozumí, i takoví jistě jsou, žijí jinak než já, než já EMHÁ!
18.09.2009 21:17:00 | Mirka Hedbávná