Kouzlo lásky
Anotace: Kdo miluje, ať udělá čárku
Omámen tvou krásou
Uhranut tvýma očima
Útěk je mou spásou
Návratem všechno začíná
Znovu a stále dokola
Noc co noc den co den
Tvá duše si mě přivolá
Já opět ztracen jsem
Jsi dar i moje prokletí
Vše co jsem kdy chtěl mít
Dvě nahá těla v objetí
Snaží se půlnoc skrýt
Vášeň co neuhasíná
Láska co není snem
Myšlenka co připomíná
Kdo jsi a kdo já jsem
Přečteno 608x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Puskin, jita.1965, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)