Proroci z reklamy
Tampóny za vložky.
nízkotučný jogurty namísto objetí.
Lásku za slevy
a nákupy bez něhy.
Proroci z reklamy
Věští něštěstí,
nemoce a vodní kameny.
Zatímco my
čekáme na prošlé trháky
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Zambie
Komentáře (3)
Komentujících (3)