Hyde vs. Jekyl
Vím, že oprostit se už musím.
Chvíli mě miluješ, chvíli se ti hnusím.
Oba překročili jsme snesitelné meze.
Co následuje? Jen psychologické teze – na téma co kdyby…
Dr. Hyde střídá pana Jekyla.
Na moment tvá, pak jak bych nežila.
V duši víš co je správné, stejně razíš proti osudu.
Dělala jsem to samé – už nebudu.
Končím, už nemám sílu bojovat proti tvému světu.
Končím, na toto téma už ani jednu větu…
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Házté
Komentáře (0)