Vzkazy
I.
Volám tě po setmění
volám tě za dne
v tobě však lásky není
očividně už žádné.
II.
Pošeptal mi vítr právě
s jinou že jsi ležel v trávě
Zpět po vlaštovkách ti vzkazuju
že tu chuděru lituju.
III.
Zkratka jsem te prohrala v kartach, lasko.
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, Iwushak..., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)