JAK TO BUDE
Anotace: ...ještě se uvidí...
Nechápu to..
Ještě před pár dny,
Bylo vše jak má být.
Jenže už to tak není.
Nenávidím to,
Co to vždycky změní.
Vždyť mi to jen ublíží,
Je mi k pláči,
Snad konec můj se blíží?
Nebo se s tím vyrovnám
A budu dál žít.
K čemu já se odhodlám?
Čas to všechno rozhodne
Nebo dýka probodne...
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Neldor
Komentáře (4)
Komentujících (4)