Láska
Láska ještě v jistých místech žije
ve skrytém ráji, tam u řeky Dyje
tak nasedat, ať ji tam chytnem, hyjé!
než nám ji ukradne nějaká zmije
Snad nebyla to ani fata morgána
když tam láska stříkala jak fontána
jen v okamžiku malém byla spoutána
a ta láska byla k nenávisti dohnána
Komentáře (0)