Chce se mi zvracet
chce se mi zvracet
chce se mi řvát
z tvý hloupý palice
vlasy ti rvát
/a nepřestat/
za to že lhal jsi
chtěl sis jen hrát
beztrestně moje
srdce zpřelámat
/a to se nedělá/
za to ti patří
nejhorší trest
chcípni ti zmije
já můžu zas kvést
/nesnášim hajzly jako jsi ty/
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)