Otevři oči
Anotace: a aspoň chvíli je nezavírej
Otevřeš oči a uvidíš
jak je svět zlý
Tvé štěstí zmizí
v problémech života
a třeba uslyšíš
jedinkrát můj vzlyk.
Děti bez jídla
a lidi bez srdce
lásko
víš že to nemám rád
sundej si ty brýle růžové
a chytni mou dlaň lehce
Provedu Tě tímto světem zlým
se mnou se nemusíš bát.
Uvidíme války
spolu
vysáté duše na drogách
padající dolů
půjdem společně
dál a dál
ruku v ruce
proderem se závějemi hladu
nech oči otevřené
se mnou se přeci nemusíš bát.
Tak neplač
já Ti říkal
že Ty tvoje oči
krásné zelené
jednou otevřeš
a pochopíš
že svět není jen o štěstí
a o Tobě
Tak mi dovol
utřu Ti slzu
z Tvé vyděšené tváře
naposled
a budu se dívat
jak se s každou další scénou
měníš.
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)