Zář
Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.
Slunce připomíná že je den,
kdy se mi rozplyne sen.
O nás dvou.
Oči otevřít nechci
protože vím
že vedle mě nejsi
Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.
Snad polibkem letmím
se hned setmí
a půjdeš spát.
Přikradu se ti do spánku,
ukradnu ti sen,
abys měla krásný den.
Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.
Komentáře (0)