Jak znám dívčí duše, určitě se Ti to povedlo :o))... reaguju na na Tvůj komentář.
21.09.2009 15:21:00 | labuť
Abych se přiznal, psal jsem to jedné holce kdysi dávno jako smsku. Proto tak krátká, aby se tam vešla a tak zdrobnělá, aby, jak se říká, oblbla mladou naivní holku...
21.09.2009 14:07:00 | Hroner
no na tak maličkou básničku je tam na můj vkus moc zdrobnělinek... je taková spíš památničková... :o)
21.09.2009 13:33:00 | hanele m.