Něco se blíží
Anotace: Dusno je v pokoji, talíře třepou se v poličce. Podkritické množství uranu oddělené tenkou příčkou z cukru.
Na pokraji rtů krčí se
V zákoutích se množí
nevyřčeno s myšlenkou
Jak neranit ale zasáhnout?
Trefit ale nezničit?
Ticho
Pod košem hromadí se
zbytky starých hádek
čekají...
Nakouknout
Rozeklaným jazykem ochutnat to dusno.
Jak vyvolat déšť?
Nové pořádky a sešlej pes
v kavárně popíjí smršť
V kostech sténání
nadměrný bušení
na seismografu 8
Něco se blíží...
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Elča, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)