Anotace: Jedna krátká blbinka
Lehounce se usmívám a zároveň se stydím... že i po ránu, různé choutky mívám... rychle pryč... ať jen nevidím, nejméně do odpoledne. :o)
23.09.2009 06:20:00 | NikitaNikaT.
Ta Tvoje dovolená musela být náročná, když nás odbýváš blbinkou! :-)) Láďa.
Mě by spíš zajímalo, co děláš za čtrnáct dní v sobotu?
21.09.2009 22:58:00 | Zasr. romantik
jedna krátká ale moc pěkná ST:
21.09.2009 19:55:00 | Acham