Velmi hluoubavé a bolavé... Simísku... ztráty a nálezy... jsou sice věci, co někde někdo zapomněl, ale také našel a znovu nande... ten pravý človíček...
22.09.2009 20:14:00 | NikitaNikaT.
To odloučení je hrozné, ale zkus si čas ukrátit třeba tím, že se budeš těšit na to, že se brzy uvidíte.Snad to rychle uteče...
22.09.2009 07:47:00 | malý lachtánek