Byla, je a bude
Anotace: viděl jsem v tobě víc, než dovedou oči říct
když jsem tě poprvé spatřil,
srdce jsem pro tebe ztratil,
viděl jsem v tobě víc,
než dovedou oči říct
za pár dní stvořilas mě svět,
svět co jen spolu můžem otáčet
když na tebe myslím, nemůžu spát,
jsi jak anděl, co mě z nebe spad
nedokážu ani slovy popsat,
co pro mě znamenáš,
co k tobě cítím a jak se usmíváš
pořád jen myslím na tebe,
v tom světě bez tebe
v tom světě kde jsem chtěl jen tebe
a pomalu ztratil všechno i sám sebe
bojím se být bez tebe, bojím se,
že jednou vrátíš se do nebe,
bude z tebe opět anděl,
který na mě zapomněl
jsi pro mě jako nejhezčí růže květ,
jako růže snová, javůrková
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Duhová
Komentáře (0)