Láska
Anotace: pocit ze srdce, kterým měla bych se řídit...tak se ho snažím poslouchat
krásný ztráty
potichu si zabroukám
ztratím srdce
opět v té touze
nechci! snad neměla bych
touze propadat,
je pozdě
hlavu si na krk svůj dát
krásný ztráty
nadějí a iluzí
ztratila jsem hlavu
i svou duši
v krůpějších slz
svou bolest si uschovám
krásný ztráty
slova zažitá
neznám lásku,
co nebolí
když není opětovaná
Přečteno 426x
Tipy 12
Poslední tipující: René Vulkán, Psavec, al-pacino, Házté, zelená víla, Bíša, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Agniezka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)