voníš
Anotace: ... snad Monikou ...
.
voníš snad Monikou
vznešená
létala
nad lesy
a já létal s ní
s překrásnou Monikou
vysoko nad lesy, nad zemí
pod tenounkou tunikou
na Petrovy kameny
o půlnoci, namísto k poledni
voníš snad Monikou
však arniku prostřenou
až k její studánce
marně jen předstíráš
v pohádce pro slepce
drolíš se, jen na ni
pohlédneš
Barnabáš čítá
už otče
čí ... ?
můj není
říkáš mi
mé koště
stávkuju
neletím
Monika voněla
ty smrdíš
.
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: isisleo, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)