Láska je mé bytí
Anotace: jen tak... myšlenky na drahou polovičku
V nočním kvílení
vyje prašivý pes
zákonné prodlení
přijde už dnes
Potlučené peří svého svědomí
schová se do truhly s ocelovým rámem
Zítřek ti slastně do ouška odpoví
že poddajná láska přijde s každým ránem
Den co den choulím se do nových slastí
co tvé rty mi dovolí
Hračky v mých očích roztouženě chrastí
udělají cokoli
Lásko má každý den přicházej
v mých snech roztouženě vzdychej
V mém bloudění mě provázej
v náručí mém na krk mi dýchej
A až zas hvězd noční kvílení
protne toho psa vytí
Budu vědět že nebylo zmýlení
že láska je mé bytí
Přečteno 737x
Tipy 39
Poslední tipující: zelená víla, Haniéčka, el viento, Churry, Isquieasuus, Lady Carmila, Bíša, jedam, Andělskými perutěmi chráněna, isisleo, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)