Anotace: V životě jsem jich miloval více, ale náš vztah překonal všechny nástrahy života.
Sbírka: Bláznovy sonety
seš profík lidové a jednoduché pezie. To nemyslím jako pohanu, ale naopak.
22.09.2009 23:29:00 | René Vulkán
Ludmilo,Ludmilo, ráno mi zkalilo
ráno mi zkalilo tvé pohlazení
Ráno se zkalilo, to víc ni vadilo,
to víc mi vadilo, že Ludmila není
:o)
Jiří senior
22.09.2009 09:03:00 | j.c.
Ve verších jasně vyniká
láska k láhvi zaoblené
i přes nápovědy dané
zůstává ti etiketa
proutníka
22.09.2009 08:53:00 | hašlerka