Rozloučení
Anotace: Buď tedy sbohem...
Život se schoval za obláčkem kouře,
tenkou oponou, šitou z hedvábí,
a když rozplynul se, zbyl tu pouze
ten samý svět,
starší o pár minut (snad o pár let),
- jen trochu voňavější.
Schováni jsme pod krásou vět.
A láska má stala se
bláhovější.
Též zbyla tu židle, já a Něco,
Věc jenž mě tíží,
okovy z železa
a okna s mříží
- záclona z hedvábí...
Tak plytká - teď jiného přivábí
- a utopí!
To já jsem se schoval za obláčkem z kouře
a rozplynul se...
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Danik, chroust17
Komentáře (0)