Padáme do pastí
Anotace: sklízíme Něhu ...
Něhu mám od Tebe pod kůží zasetou,
stíny se roztančí staženou roletou,
potem mě zaléváš, něha už klíčí,
z kořínků vytéká voňavé mlíčí.
Do touhy vyrůstá, dáme si repete,
pod Tvými doteky do lásky vykvete,
zavoní rozkoší, chvěje se slastí,
padáme s radostí do stejných pastí.
Sklízíme úrodu večerních hrátek,
něha se rozlila do dalších vrátek,
osázet lásku se milenci chystají,
na jiném těle v bělostné posteli.
Přečteno 460x
Tipy 23
Poslední tipující: poustevník Jirka, NikitaNikaT., Kars, Mbonita, Psavec, Jarka, Písklátko, hašlerka, Zasr. romantik, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)