Loučení
Anotace: k tomu snad není třeba nic dodávat
Sbírka:
Černé perutě
Odpusť, že ptám se,
jak vzpomínka chladná,
když vidím Tě ve snu,
však láska je marná.
Jako slza do moře,
padá anděl do tmy,
když myslím na Tebe,
tak moc to bolí.
Pavučina lží,
co dusí naše srdce,
prázdno v duši tíží,
lásko, spi sladce..
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)