Přes srdce
Ticho v plameni tančí
černá křídla havraní
snáší stín
den se krátí
tma zarůstá do noci.
Poskládej střípky snů
na tebe si vzpomenu.
Vím cos chtěl říct
hodiny byly bez hranic.
Stékají slzy smutku
nad sebou se zamýšlíš
po své cestě můžeš jít.
Nekonečnou dálkou
hlas srdce uzamčen.
Přečteno 714x
Tipy 62
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Koza, Kajaro, NikitaNikaT., Holis, CRASH, Jiří I.Zahradník, Divoženka1, ilona, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)