Jedinec umírající....
Anotace: zvláštní úkol...
Dům bez duší,
Ani člověk necítí,
Zahrada bez kvítí,
A voda bez sítí,
Však srdce cítící,
Lásku míchající,
Na kraji bolesti,
Bez pocitu lítosti,
Lidé hledající,
Lásku trpící,
Dům bez umytí,
Na lásku čekající,
V okolí umírající,
To si nezaslouží,
Svět jediný žijící,
Krom jedince boží,
Lásku dávající,
Svět milující,
Lidé cítící,
Jedinec umírající……
Komentáře (0)