V údolí
V skalnatých lesoch je jedno udolie slz,
kam padá jedine nektár temných múz...
Krvavý vodopád má strieborne dno,
v ktorom sa odráža pocit,to tajomstvo...
V tom udolí vládne
kralovná snov,
kam nie jeden spadne
z túžbou jej slov...
A tajomná tých hlbín hladina,
dáva pocit,že je jediná
dávno vyvolená...
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Sweet KiWi, CorrimsonTom
Komentáře (0)