šedoněžně
-
s kouřovými signály
- femme fatale -
rozvinula kolem
zvláštní velmi vysoké tóny
a sborem úsporných zářivek
kolébány:
femme femme femme fatale
s divným světlem brzké tmy
- femme fatale -
studené doteky
tělo si ozdobil
řeřichou a mátovými lístky
homme homme homme FATALE
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Fish, adida
Komentáře (1)
Komentujících (1)