Mému zrcadlu
Anotace: Kdesi daleko odsud bydli clovek, clovek ktery mi je tak blizky ale je tak stejny. A tahle patri jemu, je take soucasti meho romanu, ktery je cely o me a tomto cloveku.
Mému zrcadlu
V mém srdci bude vždy místo
pro sny, které jsme sdíleli,
pro Tvou tvář, na kterou se všichni dívali,
a Tvé srdce, jež má duši čistou.
Odnáším si kousek Tebe,
a kdykoli jen pomyslíš,
kdykoli jen budoucnost uvidíš,
ucítíš, že byli jsme u sebe.
Chceme se měsíce dotýkat,
chtěli jsme dosáhnout, až ku hvězdám,
v mých snech Tě nikdy nevydám,
budu Tě držet a potichu Ti říkat…
…že nejsi sám, nejsme jediní,
i když tak od sebe a tak neviní.
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Anastacia-Jane, stravla
Komentáře (1)
Komentujících (1)