Odchod...
Anotace: Kdyby smrt vyřešila všechny naše problémy, na světě by nikdo nežil...
Nejsem ti souzená
a nesmím s tebou být.
Jsem láskou zrazená,
a proto nechci žít.
Nade mnou stojíte,
svá ústa zavřená.
Jen slzy roníte,
šance je zmařená.
Mé srdce usíná,
má víčka klesají.
Brána se otvírá,
andělé hlesají.
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: boruvka175, labuť, hašlerka, Sweet KiWi, stravla
Komentáře (2)
Komentujících (2)