Doteky
Lahodná slůvka svá,
jak krůpěj vody
ze studánky zdejší
nabízím, lásko má,
Tys srdci mému
nejmilejší.
I tělo své,
poseté paprsky večerními.
Sbírej je,
lásko má
doteky svými.
Než sebereš,
drahý můj, poslední
v motýla
se Ti proměním.
Z povzdálí
budu Tě pozorovat
a do dlaní Tvých
toužím se zas schovat,
jak motýl
s křídly z perleti.
Chyť si mě,
než Ti uletím.
Já vím,
že šťastnější
bych nikde nebyla,
do dlaní Tvých
tak ráda jsem se chytila ...
Vidíš mě?
Teď právě
vznáším se Ti nad hlavou
a tiše broukám
píseň houpavou
o nás dvou ...
Přečteno 558x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, Paulín, střelkyně1, Psavec, j.c., Květka Š., Markéta Hl., Kars, Jiparo, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)