vzdor letům, zrak mám ostříží
(na čtení jen slabé brýle)
a přenesu se ledabyle
přes těch pár těla potíží
jen vpodvečer za hrudní kostí
zašimrá srdeční tlukot
signálu když zazní hukot
(netrpím nedoslýchavostí)
:o)
Jiří senior
24.09.2009 10:06:00 | j.c.