Unifikace srdce
Anotace: Pro všechny ty co jsou zklamáni.
S každou slzou na rubu líce,
kanou slzy k polštáři,
když noc hvězdy rozzáří.
Čirost skla, co víno zdobí,
přijmu osud pod obojí.
Ty bolesti zkřehlých prstů,
v koutě pláči pro nevěstu.
Prstem píšu v bílém prachu,
odpusť srdcím v jejich krachu.
Myšlenky se k nebi nutí,
stáhni plachtu k odeplutí.
Upni oči k obzoru,
dál s tebou jít nemohu!
Nastav ruku pevně v dlaň,
slaná voda, to je daň.
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: Kristýnka15, Jarin Kalin, Kyle, chroust17
Komentáře (3)
Komentujících (3)