ČAS
Anotace: je naším pánem...
Blíží se úsvit temné noci,
milenci o strpení prosí,
jen ještě chvilku chtějí snít,
v náručí držet lásky štít.
Není to jenom poblouznění,
cit rozpíjí se celým tělem,
kůží se dere rozechvění,
touží být lásky stvořitelem.
Ten zázrak noci končí ránem,
odtrhnou těla z objetí,
čas bude stále jejich pánem,
počítá lásku i dojetí.
Přečteno 437x
Tipy 25
Poslední tipující: Prokešová, Sweet KiWi, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Mbonita, Psavec, enigman, labuť, hašlerka, Jarin Kalin, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)