HUL
Anotace: ...název může být zavádějící....ale ve skutečnosti nejde o rozkaz, ale o zkratku
Otočil jsem kohoutem
Pod nímž byl nápis
HUL
Hlavní uzávěr lásky
Po směru hodinových ručiček
Ostatní udiveně přihlíželi
„Je moc drahá
a žít se dá i bez ní.“
Ostatní udiveně přihlíželi
Otočil jsem kohoutem
Z něhož ostatní nápis HUL sundali
Proti směru hodinových ručiček
Ale láska netekla
Ostatní káravě přihlíželi:
„Zavřený Hul už nelze otevřít.“
„Je moc drahá
ale bez ní se nedá žít,“
přiznal jsem
Ostatní udiveně přihlíželi
Komentáře (0)