Svůdný chlapec
Statné tělo, černé vlasy,
vyrostl nám hoch do krásy.
Mnohé dívky po něm touží,
za noci se pro něj souží.
Nevěra mu není cizí,
slíbí lásku, hned však zmizí.
Přelétavý je to ptáček,
nedá se chytit na háček.
Až mu jednou dívka mladá,
řekla, že ho nemá ráda.
Urazila jeho pýchu,
neobdala se mu v hříchu.
Odmítnutí moc ho žere,
rád by s ní šel do postele.
Jako mladý holub vrká,
Květa jenom cudně mrká.
Protože byl vytrvalý,
přišel úspěch a ne malý.
Při měsíčku jak jí líbal,
polibků se valil příval.
Ač to bylo proti plánu,
otevřela láska bránu.
Přestal chodit na zálety,
s Květou jezdí na výlety.
Přečteno 436x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, harmony, floreciente, snupicek, mírně kousavý králík, Verule, NikitaNikaT., jita.1965, Kars, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)