pro Šelmičku...
Anotace: pro mou lásku největší... já nějak nestíhám práce, autoškola a má nová krásná láska :) Jen pro Šelmičku mojí, at životy naše se spojí, už máme lásku svojí, a ta láska za to stojí!
Každá nežije celým svým srdcem jen pro Tebe,
žádná nekreslí Tvé jméno na nebe.
S Tebou jsem celá v bez moci.
Tělo mám,jak v horečkách, v nemoci.
Jsi milenec v mých snech,
jsi slunce v mojich dnech.
Když záblesk duše tělo opustil.
já tělem jsem, Tys vzásnější můj díl.
Nikdy neopouštěj mě, lásko prosím,
ve svém srdci neustále Tě nosím...
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Sweet KiWi
Komentáře (0)