Oči
Míváš v očích zvláštní stín,
mám strach, že se utopím.
Jsou jak moře nepoznané,
vášnivé a nespoutané.
Skomírám bez jejich žáru,
spalují mě bez požáru,
touhou lapám po dechu,
vyžíváš se v úspěchu.
Víš, že stačí pohled jeden,
jsem jak otrávená jedem,
beze smyslů, zmámená,
realitě vzdálená.
Přečteno 608x
Tipy 33
Poslední tipující: Sweet KiWi, Krásná Princezna, jita.1965, NikitaNikaT., kroužek, enigman, Jarka, Psavec, Jinomost, Zasr. romantik, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)