Si mojim snom
Anotace: Sklamanie hodené na "papier" Moja hra so slovami...
Si môj sen
a si moje trápenie
si plač v tme
a si aj sladké mámenie.
Si nádej, čo dáva zmysel
si trápenie, čo ničí myseľ.
Si sucho, čo práve dusí ma,
a si ticho, čo zvnútra ničí ma.
Si slza, ktorá steká lícom
si slovo, ktoré sa nesie tichom
Si pocit na ktorý musia byť dvaja-
si kúsok zo mňa, z môjho raja
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Pevya, bejbyyyy, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)