Hledám
Anotace: Hleďte jak hledám snad najdu.
Dlouho Tě hledám.
Pokoj si nedám.
Hledám Tě v noci.
Ve dne v probdělé moci.
Nevím kam jít a komu psát.
Proč láska není, když jí mám rád.
Ozvy se prosím,
já slzy nosím
a sní své jizvy
na srdci v žízni.
To píšu Vám,
že lásku dám.
Tak prosím ozvy se
princezno lásky.
Na čase blízká se
Ve tváři krásky.
Kráskou byť uvnitř,
na vnějšek nehleď.
Já chci jen spatřit jaro
a ne led.
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka
Komentáře (0)