Až
Až spolu půjdem nocí, ránem
až v kostele si řeknem tiše ámen
až slunce chytnem do dlaní
až zastavíme svítání
až půjdem tichou ulicí
až ochutnáme kávu vonící
až bosí půjdem travou
pak smutné myšlenky co honí se mi hlavou
ztratí se a rozplynou
a ženy ostatní mi doufám prominou ...
že mám jenom jen tu jedinou.
Přečteno 462x
Tipy 30
Poslední tipující: mkinka, bromak, Agniezka, poustevník Jirka, Házté, Churry, devcatko z jetele, Fiktivně, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)